search
Het nieuwe seizoen van deze hitserie op Netflix stuitert direct de top 10 in
Series / Nieuws

Het nieuwe seizoen van deze hitserie op Netflix stuitert direct de top 10 in

De Canadese comedyserie 'Workin' Moms' staat gelijk in de Netflix top 10.

Het zevende en laatste seizoen van het komische Workin' Moms is deze week op Netflix verschenen en wordt gelijk zeer goed bekeken. De serie staat in de top 10 van de meest bekeken series op de streamingsdienst.

Catherine Reitman


De serie is geschreven en gemaakt door Catherine Reitman, die tevens één van de hoofdrollen speelt. De Canadese komische serie gaat over de alledaagse beslommeringen van werkende moeders die voortdurend in allerlei ongemakkelijke situaties terecht komen. Zowel het gezinsleven als het werk goed draaiende houden, is echt een grote uitdaging.

Quote


Reitman: “Het maken van deze show is de rit van mijn leven geweest. […] Maar net zoals bij elk verhaal, moet er een einde zijn. En daarom kondig ik nu met liefde en dankbaarheid aan dat het zevende seizoen het laatste seizoen zal zijn.”.

Plot seizoen 7


Nog maar één seizoen dus genieten van de beslommeringen van Kate, Anne, Sloane, Jenny en Val, waarbij het er dit seizoen om gaat welke impact ze willen achterlaten op hun werk en welke ervaringen ze mee willen geven aan hun kinderen.

Bekijk op instagram


Kijk de serie op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen