search
Dit is wel een érg aparte hint voor 'The Last of Us' seizoen 2
Series / Video/clip/featurette

Dit is wel een érg aparte hint voor 'The Last of Us' seizoen 2

Craig Mazin en Neil Druckmann komen met een wel erg onverwachte hint.

Het megasuccesvolle The Last of Us gaat redelijk snel beginnen aan het filmen van seizoen 2. Voor degenen die de game niet gespeeld hebben is seizoen 2 vooralsnog totaal onbekend.

De makers spraken op een evenement met Deadline, een clip hiervan valt hieronder te bekijken. Zij lieten hun tatoeages zien, aangezien die een hint voor het komende seizoen bevatten.

Succes vieren


Mazin en Druckmann hadden elk een stilettomes laten zetten, welke op hun onderarm prijkte. Dit was om het succes van de gameverfilming te vieren. Het stilettomes is zoals bekend met Ellie verbonden, en wat opviel was dat Druckmann's mes bloed op het lemmet had. In de clip hieronder wijst Mazin daarnaar en zegt vervolgens: "Daar heb je een hint".

Ellie's karakteristieke wapen zal met andere woorden een rol blijven spelen in seizoen 2. Dat dit net zo stevig gaat worden als seizoen 1 zal geen verbazing wekken. Zoals Mazin in een interview met Empire al opmerkte: "Joel en Ellie schoten geen bliksemflitsen uit hun ogen. Ze waren gewone mensen en dat is ongehoord in een game. Het bleef echt op die manier".

Of, en zo ja hoe en waarom Ellie haar stiletto gaat gebruiken is een vraag die in het nieuwste seizoen beantwoord gaat worden.

Kijk The Last of Us op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen