search
Jim Parsons van 'The Big Bang Theory' liet aan deze persoon weten dat hij helemaal klaar was met de serie
Series / Featured

Jim Parsons van 'The Big Bang Theory' liet aan deze persoon weten dat hij helemaal klaar was met de serie

Na 12 seizoenen werd aangekondigd dat 'The Big Bang Theory' zou stoppen, maar Jim Parsons had eerder al aan iemand verklapt dat hij er klaar mee was.

Jim Parsons van The Big Bang Theory liet aan een van zijn co-sterren weten dat hij de serie wilde verlaten voordat het nieuws officieel werd aangekondigd.

De sitcom was enorm populair, maar in 2019 werd er een einde aan gemaakt na 12 seizoenen. De serie had nog een paar jaar door kunnen gaan, maar Parsons wilde niet langer de rol van Sheldon Cooper spelen.

Eensgestemd


In het boek van Jessica Radloff, The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of The Epic Hit Series, geeft Simon Helberg toe dat ze samen hebben gepraat omdat Parsons de serie wilde verlaten na seizoen 12.

Simon Helberg speelde de rol van Howard Wolowitz in The Big Bang Theory en hij geeft aan dat hij er hetzelfde over dacht als Parsons en klaar was om de serie te verlaten. Bekijk hieronder zijn uitspraak:

Eind goed al goed


"Ik was me ervan bewust dat Jim klaar was om verder te gaan van de serie, en we hebben erover gesproken. Ik had hetzelfde gevoel. We hadden het idee dat seizoen 12 het einde was van de serie," aldus Helberg.



Stream alle afleveringen van The Big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen