search
De aangekondigde spin-off van 'The Big Bang Theory', gaat die over de tweelingzus van Sheldon?
Series / Nieuws

De aangekondigde spin-off van 'The Big Bang Theory', gaat die over de tweelingzus van Sheldon?

De vraag is nog altijd: hoe gaat de nieuwe spin-off van 'The Big Bang Theory' eruit zien?

Spin-offs zijn tegenwoordig schering en inslag, zeldzamer is het als een spin-off zelf genoeg potentie heeft om een eigen spin-off te krijgen. Maar dat lijkt nu precies het geval te zijn voor Young Sheldon, de populaire prequel van The Big Bang Theory.

Succes prequel


Ondanks dat Young Sheldon aanvankelijk in de schaduw stond van het origineel, groeide het uit tot een enorm succes en wordt het door sommigen zelfs beter genoemd dan het origineel. Nu seizoen 7 van de serie zijn einde nadert en HBO Max heeft aangekondigd dat er een nieuwe 'The Big Bang Theory'-spin-off zal komen, is het speculeren begonnen.

Missy Cooper?


Voor veel fans is het duidelijk: Sheldon's tweelingzus Missy Cooper is de perfecte kandidaat voor een eigen spin-off. Fans vinden het jammer dat het personage in The Big Bang Theory maar een paar keer voorkomt en ook in [/i]Young Sheldon[/i] maar beperkt aan bod komt.

De potentie van Missy's verhaal


Een spin-off met Missy in de hoofdrol zou daar verandering in kunnen brengen. Fans zijn vooral geïnteresseerd in hoe Missy, als tweemaal gescheiden moeder, haar kinderen opvoedt in de conservatieve omgeving rondom Texas.

Afwachten dus met welke spin-off HBO Max nu precies gaat komen. Het verhaal van Missy Cooper zo wat ons betreft echt wel een mogelijkheid zijn!

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max

Bekijk op instagram




[more=q3f3nw4yeelg]Lees ook: 'The Big Bang Theory'-fans eisen dat de serie terugkeert na opvallende foto[/mo
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen