search
Wie is de slechterik The Croat in 'The Walking Dead: Dead City' eigenlijk?
Series / Nieuws

Wie is de slechterik The Croat in 'The Walking Dead: Dead City' eigenlijk?

Er lekte voortijdig informatie uit over de belangrijkste antagonist in deze spin-off van 'The Walking Dead'.

Het Twitterversum heeft informatie gelekt over de plot van The Walking Dead: Dead City. Specifiek betrof het hier de voornaamste schurk van het verhaal, bijgenaamd The Croat (Željko Ivanek).

Het betrof hier het Twitter-account @TWDUfilming, dat kort hierna op 'privé' is gezet. @emilysdoodles had echter al screenshots gemaakt, die je hier kunt bekijken.

Negan's verleden


De echte naam van The Croat is niet bekend, wel heeft hij een geschiedenis met Negan. Volgens de eerder genoemde Twitteraar was The Croat een Savior, totdat hij in conflict raakt met Negan. Deze heeft hem dusdanig mishandeld met Lucille dat dit hem een oor heeft gekost.

Fanspeculaties


De oorzaak van dit conflict is onbekend maar speelt zeer waarschijnlijk een belangrijke rol in het verhaal. Naar aanleiding van het Twitter-gerucht zijn er speculaties, bijvoorbeeld op Fansided, dat The Croat oorspronkelijk de leiding had over The Sanctuary, en dat Negan hem op deze gewelddadige manier afgezet zou hebben. Zoals Emily echter aangeeft in haar tweet verklaart dit niet waarom uitgerekend Hershel ontvoerd is.

Wie The Croat is en waarom hij letterlijk een draai om zijn oren heeft gekregen zal binnenkort duidelijk worden. The Walking Dead: Dead City gaat op 18 juni aanstaande in première op het Amerikaanse AMC. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen