search
Komt er een vervolg op de populaire Netflix-serie 'Queen Charlotte'?
Series / Nieuws

Komt er een vervolg op de populaire Netflix-serie 'Queen Charlotte'?

Maker Shonda Rhimes is in een recent interview naar een mogelijk vervolg gevraagd.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story is een succesvolle miniserie over het titulaire hoofdpersonage (koningin Charlotte), haar verloving en huwelijk met koning George en hoe zij haar macht heeft vergaard.

Aangezien de miniserie zich tientallen jaren voor Bridgerton afspeelt, bestaat de mogelijkheid om er een vervolg aan vast te plakken. In een interview met Entertainment Weekly gaf Shonda Rhimes aan hoe zij hier tegenover staat.

Ingewikkelde liefde


Rhimes heeft op dit moment geen plannen, aangezien de prequelserie een afgerond verhaal biedt. Rhimes: "Deze vraag wordt me vaker gesteld. Ik kan geen genoeg krijgen van Charlotte en George, maar we hebben in principe een compleet verhaal verteld. Dat verhaal ging over hun ingewikkelde liefde. Ik sluit het echter niet volledig uit".

Afwachtende opstelling


Rhimes' opstelling is begrijpelijk, zij heeft immers de nodige ervaring met series die ontzettend groot zijn geworden en daarnaast een reeks aan spin-offs opleverden. Grey's Anatomy en de andere series in deze wereld zijn hier een sterk voorbeeld van.

Het is met andere woorden mogelijk dat Rhimes afwacht hoe het 'moederschip' Bridgerton het in de toekomst gaat doen. Afhankelijk daarvan kan altijd gekeken worden of en hoe men het Bridgerverse verder wil uitbreiden.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story is te zien op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen