search
Er komen grote veranderingen aan in 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'
Series / Interview

Er komen grote veranderingen aan in 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'

deze 'The Rings of Power'-acteur hint over enkele veranderingen in het aankomende seizoen en laat weten wat we kunnen verwachten.

The Lord of the Rings:The Rings of Power-ster Ismael Cruz Córdova hint dat er een aantal grote veranderingen zullen komen in het tweede seizoen.

The Rings of Power is gebaseerd op de geliefde romans van J.R.R Tolkien en de spin-off werd vorig jaar voor het eerst uitgebracht. De serie kreeg voornamelijk positieve reacties van critici, maar het publiek had gemengde gevoelens.

Seizoen 2


De opnames van het tweede seizoen zijn momenteel in volle gang, maar de officiële releasedatum van seizoen 2 is nog niet bekend.

Veranderingen


Tijdens een recent interview met Deadline laat Cruz Córdova weten wat we kunnen verwachten van The Rings of Power seizoen 2.

Volgens hem komen er grote veranderingen in het volgende seizoen en is de vrede in Midden-aarde voorbij. Bekijk zijn volledige uitspraak hieronder:

Wat te verwachten


"In het eerste seizoen van de serie was er relatieve vrede, maar dat verandert in seizoen 2. Nu gaan we om met de nasleep van dit grote kwaad dat concreet is geworden," aldus Cruz Córdova.

Daarna gaat hij verder: "We hebben nu eindelijk de juiste persoon; Sauron is er. In seizoen 2 krijgen we hiermee te maken."

Hij sloot af met: "De personages worstelen met hun elf-zijn of dwerg-zijn, hun menselijkheid en hun liefdes. Wat je gaat zien is de diepte van onze realiteit en hoe het wordt uitgedrukt. Daar begint alles."Bekijk alle afleveringen van The Lord of the Rings:The Rings of Power op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen