search
Je krijgt in seizoen 2 van 'The Rings of Power' meer van deze belangrijke sieraden te zien
Series / Nieuws

Je krijgt in seizoen 2 van 'The Rings of Power' meer van deze belangrijke sieraden te zien

Het tweede seizoen van 'The Rings of Power' zal de naam van de serie meer eer aandoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Amazons Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 2 is momenteel in productie. De cast van de serie heeft al onthuld dat het nieuwe seizoen de titel van de serie meer zal waarmaken dan seizoen 1, want er zullen meer Rings of Power in het spel zijn!

In de finale van seizoen 1 van The Rings of Power zagen we hoe Sauron (vermomd als Charlie Vickers' heldhaftige krijger Halbrand) de Elfen met succes beïnvloedde om de eerste drie Rings of Power te creëren in Eregion. Hoewel Elrond (Robert Aramayo) het bedrog ontdekte, leken de eerste drie ringen die gesmeed werden door Celebrimbor (Charles Edwards) de Elfen al met hun kracht te lokken.

Grote rol


Rings of Power-ster Morfydd Clark (Galadriel) vertelde aan Deadline hoe Galadriels Ring of Power een rol zal spelen in de verhaallijn van seizoen 2 van het personage: "Toen we seizoen 1 af hadden, werden de ringen gemaakt en we wisten dat dit een enorme verandering zou zijn voor Middle Earth. [Galadriel] gaat deel uitmaken van die verandering omdat ze haar eigen ring heeft".

Acteur Peter Mullan (King Durin III) was directer: "Er zijn meer ringen; de serie heet The Rings of Power. Misschien krijg ik wel een nieuwe ketting, wie weet?"

Hoeveel ringen zijn er?


In het verhaal van J.R.R. Tolkien waren er twintig Rings of Power die werden gesmeed tijdens het Second Age of Middle-earth (wanneer Rings of Power plaatsvindt). De ringen werden vanaf het begin beschadigd door Sauron, in een plan om Middle-earth over te nemen. Negentien ringen werden uitgedeeld aan de leiders van de verschillende rassen van Middle-earth:

Er werden 3 Rings of Power aan de Elfen gegeven, 7 aan de Dwergen en 9 aan de mensen stammen. 1 Ring of Power werd gesmeed door Sauron op Mount Doom. Die ring was de ring die Sauron gebruikte om alle anderen te beheersen.

Zoals de titel van de serie al aangeeft, onderzoekt deze Lord of the Rings-prequel-serie hoe alle Rings of Power zijn gemaakt en verspreid over Middle-earth, in welke handen ze terecht zijn gekomen en welke effecten de corrupte artefacten hadden in de geschiedenis van Middle-earth. Het klinkt alsof dat verhaal in een stroomversnelling zal komen tijdens seizoen 2 van The Rings of Power.

The Rings of Power is te zien op Amazon Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen