search
Groots aangekondigd, maar nu is de tv-serie 'True Lies' alweer geschiedenis
Series / Nieuws

Groots aangekondigd, maar nu is de tv-serie 'True Lies' alweer geschiedenis

Waar de ene serie toch nog even door mag, is het doek voor de tv-remake helaas gevallen.

Het zijn grillige tijden voor series, omroepen en streamingdiensten. De een na de andere serie wordt gecanceld, en nu is het ook over en uit voor de tv-remake van de filmklassieker met Arnold Schwarzenegger uit de jaren 90 True Lies.

CBS laat dit nieuws weten in een reeks merkwaardige mededelingen. Eerst werd bekend dat de langlopende hitserie S.W.A.T., ondanks een stijgend aantal kijkers, gecanceld zou worden. Maar al na een aantal dagen kwamen ze terug op dit besluit en mag het alsnog een zevende seizoen maken. In plaats daarvan is het einde in zicht voor twee andere series.

Einde East New York


Eén van die series is de spannende politieserie East New York. Acteurs Jimmy Smits en Amanda Warren spelen in de serie die agenten en rechercheurs volgt in Brooklyn, New York. Afgelopen oktober ging de serie in première en zal op 14 mei voor het laatst te zien zijn.

Einde True Lies


En natuurlijk is er het einde van de serie True Lies. Het werd met veel tromgeroffel aangekondigd, inclusief een flitsende trailer, maar het heeft weinig kijkers kunnen trekken noch boeien. Op 17 mei zal CBS de laatste aflevering van de serie uitzenden.

Wel of niet mee eens? Kijk alle afleveringen van True Lies op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen