search
Deze 'Game of Thrones'-ster vond dat de serie het haar lastig maakte
Series / Nieuws

Deze 'Game of Thrones'-ster vond dat de serie het haar lastig maakte

Spelen in een hitserie zou alle deuren moeten openen, maar zo eenvoudig is het niet.

Game of Thrones is jaren nadat deze is afgelopen nog steeds een onderwerp van gesprek. Gezien HBO Max' huidige en geplande spin-offs blijft de A Song of Ice and Fire-wereld voorlopig nog wel in beeld.

Je zou verwachten dat de acteurs uit de serie uitsluitend voordeel hebben behaald van hun tijd in Westeros. Als we Lena Headey (Cersei Lannister) mogen geloven, is dat niet echt het geval.

Deuren geopend


Headey speelt momenteel in de HBO Max-miniserie The White House Plumbers. In een interview met People kwam uiteraard haar tijd in Game of Thrones ter sprake. "'Thrones' kwam als een enorme verrassing," aldus de actrice.

De serie werd een belangrijk onderdeel van haar leven. Headey vervolgt: "Er kwam geen moment waarop ik dacht 'nu zit het erop, en het leven gaat makkelijk worden'. In bepaalde opzichten werd het wel makkelijker, de serie opende deuren voor me. Maar het maakte dingen ook lastiger, want ik dacht bij mezelf 'wat nu?'"

Dicht bij het vuur


Ondanks de lastige draai die het einde van de serie gaf, heeft Headey niet bepaald stilgezeten. Momenteel is zij zoals gezegd te zien in The White House Plumbers, over het Watergate-schandaal in de Amerikaanse politiek. Ook dit personage zit dus dicht bij het vuur, maar deze keer in een hedendaags jasje.

Game of Thrones kun je zien op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen