search
Is er hoop voor fans? 'Derry Girls'-actrice over mogelijke terugkeer van de serie
Series / Interview

Is er hoop voor fans? 'Derry Girls'-actrice over mogelijke terugkeer van de serie

'Derry Girls' werd enorm goed ontvangen door het publiek, dus kunnen we een mogelijke terugkeer van de serie verwachten?

Derry Girls-actrice Siobhán McWeeney praat in een recent interview over de mogelijkheid om nieuw leven te blazen in de populaire komedieserie.

In de serie volgen we het leven van vijf tieners die in de jaren '90 in Noord-Ierland wonen en naar een katholieke meisjesschool gaan. Derry Girls eindigde in mei 2022, maar de sitcom blijft enorm veel lof ontvangen en daarom zijn er veel vragen gerezen of de serie ooit nog terugkomt.

Siobhán McWeeney


McWeeney speelde de rol van Zuster Michael in de serie en ze heeft met haar optreden de categorie Beste Vrouwelijke Komedieoptreden gewonnen tijdens de British Academy Television Awards van dit jaar.

Kans op terugkeer?


Nadat ze de prijs in ontvangst had genomen, heeft ze een interview gedaan met RadioTimes. Hierin bespreekt ze hoe groot de kans is dat Derry Girls ooit nog terugkeert.

Ze twijfelt echter aan het idee om de serie te herstarten en benadrukt dat alle personages "op een goed punt" zijn geëindigd. Daarnaast geeft ze aan dat ze die serie niet zomaar wil oppakken zonder goede reden. Bekijk haar uitspraak hieronder.

Mooie plek


"Als het aan mij lag, maar het ligt helemaal niet aan mij. Ik denk ook dat, je weet wel, wat series ook geweldig maakt, is weten wanneer je ze moet beëindigen en niet het goede ervan moet verpesten door ze jarenlang en seizoen na seizoen uit te melken," aldus McWeeney.

Daarna sloot ze af met: "Dus ik heb het gevoel dat we alle personages op een goed punt hebben achtergelaten - op een plek van hoop en vrede. En ja, waarom zouden we ze daar voorlopig niet laten?"



Stream alle afleveringen van Derry Girls op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen