search
Deze populaire serie is binnenkort ook op Netflix te streamen!
Series / Featured

Deze populaire serie is binnenkort ook op Netflix te streamen!

Het was even spannend, maar na de redding van 'S.W.A.T.' verschijnt de serie nu ook op een andere streamingdienst.

Na de spraakmakende cancelling van S.W.A.T. krijgt de serie nu een nieuw thuis op een andere streamingdienst.

De actieserie heeft de laatste tijd voor flink wat opwelling gezorgd. S.W.A.T. is namelijk een samenwerking tussen CBS en Sony Pictures Television, maar door vastgelopen onderhandelingen werd de serie begin mei geannuleerd.

S.W.A.T. komt terug


Voor veel fans, maar ook voor hoofdrolspeler Shemar Moore, kwam dit nieuws heel onverwacht en daarom drongen zij bij de netwerken aan om de serie te behouden.

Later lieten CBS en Sony Pictures in een gezamenlijke verklaring dan ook weten dat ze "naar hun kijkers hebben geluisterd" en daarom hebben besloten om de serie voor één laatste seizoen van 13 afleveringen toch terug te laten keren.

Nieuw huis


Volgens Deadline is S.W.A.T. binnenkort ook op een andere streamingdienst te vinden. Netflix heeft namelijk een overeenkomst gesloten met Sony Pictures Television voor de serie.

Streamen


De eerste vijf seizoenen zijn vanaf 17 mei beschikbaar om te streamen in de Verenigde Staten en het zesde seizoen komt waarschijnlijk in de herfst naar Netflix.

Het laatste seizoen is momenteel in productie, maar deze zal waarschijnlijk op Netflix verschijnen nadat deze op CBS is uitgezonden.S.W.A.T. is ook te zien op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen