search
Ook 'Tulsa King' met Sylvester Stallone in gevaar door schrijversstaking
Series / Nieuws

Ook 'Tulsa King' met Sylvester Stallone in gevaar door schrijversstaking

Stallone geeft een update over de impact van de stakingen in Hollywood op zijn populaire serie.

De schrijversstaking in Hollywood heeft verstrekkende gevolgen voor heel wat films en series, en daar komt nu weer een titel bij.

Sylvester Stallone, de hoofdrolspeler van Paramount-hitserie Tulsa King, heeft namelijk laten weten dat we nog wel even moeten wachten op een tweede seizoen.

Heel veel geduld


Het eerste seizoen van de serie van Yellowstone-bedenker Taylor Sheridan was een groot succes, dus er werd al hier en daar gewerkt aan een nieuwe reeks afleveringen.

Maar dat is niet langer het geval als we de opmerkingen van Stallone moeten geloven.

Stallone steunt schrijvers


Tijdens een interview met Newsweek liet de Italian Stallion het volgende vallen over het nieuwe seizoen van Tulsa King en de stakingen in Hollywood:

"Het heeft grote gevolgen op ons werk, want veel projecten kunnen niet doorgaan, waaronder Tulsa King. Maar er zijn zoveel dingen veranderd dat de schrijvers serieus boos zijn. Er is niet genoeg werk om deze schrijvers aan het werk te houden. En dan leven ze ook nog onder de donkere wolk van kunstmatige intelligentie. Het is een nare tijd om als schrijver te werken. Ze werken bijvoorbeeld aan acht afleveringen van Tulsa King en hebben de rest van het jaar geen werk. Dus ik snap hun worstelingen."

Het eerste seizoen van Tulsa King is nĂș te streamen via SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen