search
Dit is de ware reden waarom 'The Flash' stopt na 9 seizoenen
Series / Nieuws

Dit is de ware reden waarom 'The Flash' stopt na 9 seizoenen

"We hebben alles gedaan wat we wilden doen met 'The Flash'"

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Met nog één aflevering te gaan, komt het einde voor The Flash nu wel heel dichtbij. En niet alleen The Flash eindigt, dit zal ook het einde zijn van het Arrowverse.Seizoen tien


Acteur Grant Gustin beantwoordt enkele prangende vragen, bijvoorbeeld waarom er geen tiende seizoen komt, in een interview met Entertainment Weekly.

"Heel veel mensen wilden dat we nog een tiende seizoen zouden maken, maar ik dacht - we hebben 10 jaar gedaan. Ik ben in 2013 als Barry Allen gecast en we stoppen in 2023," vertelt de acteur.

"We hebben alles gedaan wat we wilden doen, de personages eindigden in een goede plek en we hadden een conclusie bereikt."Valse start


Gustin heeft in het verleden al twee keer eerder aangegeven te willen stoppen als The Flash.

"In het begin zouden we zes seizoenen doen. Dat werd al snel zeven. Arrow eindigde na acht seizoenen, dus ik dacht: dat doen wij ook."

Na een gesprek met showrunner Greg Berlanti bleef Gustin nog even, maar zodra het achtste seizoen gefilmd was, hing de acteur weer aan de telefoon: na het negende seizoen was het klaar.

Tijd voor familie


"Ik wist dat het tijd was om op te stappen. Ik ben getrouwd tijdens het vijfde seizoen, kreeg een kind tijdens het zevende.

Ik wil meer tijd met mijn gezin doorbrengen en een volgend hoofdstuk van mijn leven in gaan,"
aldus Gustin.

Bekijk op instagram


De laatste aflevering van The Flash zal op 26 mei op Netflix te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen