Dit personage krijgt het zwaar te verduren in het einde van 'Grey's Anatomy'

Deze hoofdrolspeler van het eerste uur geeft aan dat het nodige op stapel staat.

Valeria Milić, 12-04-2023 11:43

Reeds eerder werd al gehint op een schokkend einde van seizoen 19 van Grey's Anatomy. De serie heeft door de jaren heen de nodige stevige plotwendingen gekend, dus dit zou zeker niet de eerste keer zijn.
James Pickens Jr. (Richard Webber) sprak in een interview met TVLine over hetgeen Richard voor zich heeft liggen. Het zou kunnen dat seizoen 19 betrekking heeft op zijn relatie met Catherine (Debbie Allen).

Zachte landing

Eerder werd Webber al weduwnaar toen hij zijn vrouw Adele (Loretta Devine) verloor aan Alzheimer. Zijn nieuwe relatie met Catherine wordt op de proef gesteld aangezien kanker bij haar wordt geconstateerd.

In het vorige seizoen werd al duidelijk dat Catherine's gezondheid verzwakt. Pickens: "Catherine's gezondheid stelt Richard op de proef op een manier waarop hij nog niet eerder getest is. Hij richt zich volledig op het zorgen voor en aanmoedigen van Catherine. Uiteindelijk denk ik wel dat hij vooral wil zorgen voor een zachte landing voor zijn vrouw, waar dit ook is".

Seizoensfinale

De mogelijkheid bestaat dat Richard's vrouw het niet redt, en dit zou wel eens onderdeel uit kunnen maken van de finale. De twee uur durende seizoensfinale zal ongetwijfeld genoeg verwikkelingen kennen. In Nederland zal deze in juni uitgezonden worden.

Kijk Grey's Anatomy iedere dinsdagavond om 20.30 u op Net 5.

Ook kun je seizoen 1 tot en met 18 van Grey's Anatomy streamen op Disney+. Seizoen 19 zal hierop te zien zijn vanaf 1 juni 2023.

Lees meer over: Greys Anatomy, Ellen Pompeo, James Pickens, Chandra Wilson, Kevin McKidd, Kelly McCreary, ER Fightmaster, Caterina Scorsone

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix