search
 'Only Murders in the Building' seizoen 3 krijgt grootse première op Disney+
Series / Nieuws

'Only Murders in the Building' seizoen 3 krijgt grootse première op Disney+

De moord van Ben zal hopelijk opgelost worden in 'Only Murders in the Building' seizoen 3.

Fans kijken al lang uit naar seizoen 3 van de moordmysterie-comedy serie Only Murders in The Building. De serie verschijnt begin augustus op Disney+. En niet met maar één aflevering, maar meteen met twee!

Dit is om twee redenen een slimme zet. Ten eerste is Only Murders een erg verslavende serie om naar te kijken, zoals in het moordmysterie genre wel vaker het geval is. Twee afleveringen kijken net wat fijner weg.

Bovendien is het in het zeer competitieve streaminglandschap moeilijk om het publiek te boeien met maar één aflevering. In het verleden heeft een première met meerdere afleveringen ook in het voordeel van Only Murders gewerkt, aangezien seizoen 2 een soortgelijk debuut had.

Theater


Seizoen 3 neemt fans mee naar de met bloed doordrenkte denkspellen van de theaterindustrie. Het seizoen zal dus niet meer enkel draaien om gebeurtenissen in the Arconia. Dit keer zal de serie focussen op wie Ben (Paul Rudd) heeft vermoord, waarbij flashbacks net zoals de voorgaande seizoenen zeker weer een rol spelen om het verhaal van de noodlottige acteur uit te werken.

Ook al duurt de première van seizoen 3 nog even: de lijst met verdachten begint al vorm te krijgen. Bovenaan die lijst staat niemand minder dan Meryl Streep, die zich bij het nieuwe seizoen aansluit als de grootste gastrol van Only Murders tot nu toe.

De eerste twee afleveringen van Only Murders in the Building zijn vanaf 8 augustus te zien op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen