search
Steve Martin verklapt releasedatum van 'Only Murders in the Building' seizoen 3
Series / Featured

Steve Martin verklapt releasedatum van 'Only Murders in the Building' seizoen 3

We krijgen steeds meer hint te zien van seizoen 3 'Only Murders in the Building', maar nu lijkt ook de releasedatum verklapt te zijn!

Steve Martin heeft per ongeluk de releasedatum van Only Murders in the Building seizoen 3 onthuld.

De mysterieuze dramaserie was voor het eerst te zien in 2021 op Hulu en in de serie volgen we het verhaal van drie buren die niet genoeg kunnen krijgen van waargebeurde misdaadverhalen.

Ze besluiten om zelf een podcast te beginnen en proberen een moord in hun eigen flatgebouw te onderzoeken.

Seizoen 3


De serie is erg populair en het tweede seizoen werd goed ontvangen door het publiek. Het was dus ook geen verrassing toen het derde seizoen meteen werd bevestigd na de première van seizoen 2.

Bij de bevestiging van het derde seizoen werden verder nog geen details bekendgemaakt, maar het lijkt er nu dus op dat de releasedatum per ongeluk is verklapt.

Releasedatum


Volgens Variety noemde Martin de releasedatum tijdens zijn komedietoernee You Won't Believe What They Look Like Today! Hij liet verschillende foto's van zijn medecastleden zien en vertelde het publiek om "het nieuwe seizoen op 8 augustus te bekijken".

Hoewel de releasedatum van seizoen 3 nog niet officieel is bevestigd, lijkt deze datum heel aannemelijk. De serie zou dan namelijk ongeveer een jaar na de finale van seizoen 2 uitkomen.



stream Only Murders in the Building op Disney+ of Hulu.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen