search
'Young Sheldon': Beelden achter de schermen tonen enge momenten voor Missy en George
Series / Nieuws

'Young Sheldon': Beelden achter de schermen tonen enge momenten voor Missy en George

Het was een behoorlijk, en letterlijk, stormachtig einde van het zesde seizoen van de 'TBBT'-spin-off.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het succesvolle Young Sheldon sloot dit seizoen af met een tweedelige seizoensfinale. In nieuwe beelden van achter de schermen is te zien hoe de spannende tornado-scène was gefilmd waarin Missy & George in de problemen raakte.

Op social media deelt actrice Raegan Revord, die in Young Sheldon de rol van Melissa "Missy" Cooper speelt, beelden van hoe de finale is opgenomen. Hierin zijn onder andere de dummies te zien die als Missy en George moeten fungeren wanneer het onheil spelt.

Wat gebeurde er precies?


In de afleveringen was te zien dat Missy en George op weg naar huis waren na Sheldon en Mary af te zetten op het vliegveld. Toen er plots een tornado op hun pad kwam, waren Missy en vader George genoodzaakt om hun auto te verlaten. Ze moesten plat op hun buik gaan liggen om henzelf veilig te houden, wat uiteindelijk een goede beslissing was daar hun auto wegvloog.

Het was überhaupt een spectaculair slot van het seizoen, daar er meerdere verhaallijnen door elkaar liepen. Zo besloten Georgie en Mandy zich te verloven, Missy kreeg nog eens op haar kop omdat ze wegliep van huis. Meemaw had het het ergst te verduren. Na de ravage werd ze dakloos door de ravage van de tornado die haar huis verwoestte.

Kijk alle afleveringen van Young Sheldon op HBO Max.

Bekijk op instagram





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen