search
Trailer 'Star Trek: Strange New Worlds' belooft een wilde rit in seizoen 2

Trailer 'Star Trek: Strange New Worlds' belooft een wilde rit in seizoen 2

De crew knalt het universum in in deze spetterende nieuwe trailer.

Valeria Milić
De prequelserie belooft de nodige spectaculaire beelden, naast de gebruikelijke verwikkelingen natuurlijk. Eerder wisten we al dat James T. Kirk (Paul Wesley) aan boord komt.

Daarnaast wordt de bijzondere crossover-aflevering met Star Trek: Lower Decks geteased. De stemacteurs Tawny Newsome (Beckett Mariner) en Jack Quaid (Brad Boimler) zullen hun personages dus 'in het echt' gaan spelen.

Live action en animatie


Deze aflevering wordt geregisseerd door niemand minder dan Jonathan Frakes en zal zowel live-action als animatiebeelden bevatten. Dit klinkt behoorlijk intrigerend, en op Youtube zijn de fans in elk geval enthousiast. "Tawny en Jack spelen hun eigen personages, maar zien er ook nog eens uit zoals Mariner en Boimler," aldus Lewish McIntosh. En volgens Stormx 2233 is Star Trek weer "op het juiste pad".

Volgens de officiële synopsis zal de bemanning verder gaan met het verkennen van nieuwe werelden en onverwachte gevaren tegenkomen. Dit betekent ongetwijfeld de nodige uitdaging voor onze helden, en wel een die ze vol verve het hoofd zullen bieden.

Je kunt seizoen 2 van Star Trek: Strange New Worlds streamen vanaf 15 juni op SkyShowtime.
Aanbevolen artikelen