search
Speelt Grant Gustin opnieuw een superheld na 'The Flash'?
Series / Interview

Speelt Grant Gustin opnieuw een superheld na 'The Flash'?

Het einde van 'The Flash' komt steeds dichterbij, maar dat betekent niet dat we afscheid moeten nemen van Grant Gustin als superheld...

De allerlaatste aflevering van The Flash staat voor de deur, wat betekent dat Grant Gustin binnenkort afscheid moet nemen van het geliefde personage dat hij al jaren heeft gespeeld.

Met het einde van de serie komt er ook een einde aan het Arrowverse tijdperk. The Flash is officieel de langstlopende serie binnen het universum, waarin Gustin de langste tijd als acteur heeft gespeeld.

Afscheid, of toch niet?


Gustin heeft zijn iconische rode pak ondertussen opgeborgen, maar dit betekent niet dat hij nooit meer terugkeert als superheld. In een recent interview met Entertainment Weekly laat Gustin weten dat hij openstaat voor het spelen van een superheld in de toekomst.

Hij laat alle opties open die op zijn pad komen. Zo zou Gustin later bijvoorbeeld kunnen terugkeren voor zijn rol als The Flash, of hij zou het verhaal van een andere bekende stripheld kunnen vertellen.

Open voor mogelijkheid


"Ik ga niet zeggen dat ik het voorgoed achter me laat," legt Gustin uit. "Ik heb geen idee wat de toekomst voor me in petto heeft. En het gaat niet alleen over The Flash - zoveel mensen vroegen me wat ik wilde doen nadat dit hoofdstuk was afgesloten, en hoe ik waarschijnlijk geen superheldendingen meer zou willen doen."

Daarna vertelde hij verder: "Maar nee, ik ben opgegroeid als fan van dit genre. Ik hou van dit genre, ik ben dol op sciencefiction en ik hou van superheldendingen. Dus ik sta open om opnieuw een superheld te spelen, of het nu Flash is of een ander personage, zolang het maar een personage is waar ik enthousiast over ben."

Hij sloot zijn verhaal af met: "Eerlijk gezegd zou ik het geweldig vinden als iemand me op een gegeven moment belt voor iets dat met The Flash te maken heeft."Stream de finale van The Flash op Netflix vanaf 26 mei.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen