search
Deze legendarische serie heeft een eigen podcast met de oorspronkelijke acteurs!
Series / Nieuws

Deze legendarische serie heeft een eigen podcast met de oorspronkelijke acteurs!

De geroemde serie wordt in de diepte verkend met de hoofdrolspelers en de schrijver.

The Sopranos wordt door velen gezien als een serie die het tv-landschap voorgoed heeft veranderd. De donkere humor en de subtiele manier waarop het verhaal wordt verteld maken dat je de serie eigenlijk meerdere keren moet bekijken.

Michael Imperioli (Christopher Moltisanti) en Steve Schirripa (Bobby Baccalieri) verzorgen de podcast Talking Sopranos. Schrijver David Chase is al langsgeweest en hij is bij lange na niet de enige. Hiernaast krijgt de podcast een gepimpte versie op het onlangs omgedoopte HBO Max (in de VS tegenwoordig Max).

Gestroomlijnde versie


Talking Sopranos krijgt dus een tweede platform naast Youtube. Daar blijft het echter niet bij: de 'Max-versie' is wat meer gestroomlijnd vergeleken met de podcast zoals die op Youtube te zien en te beluisteren is.

De clips en scènes die besproken worden, zullen automatisch vertoond worden. Op deze manier hoef je als kijker niet iedere keer weer in je geheugen te graven hoe het er allemaal ook al weer uitzag.

Genoeg anecdotes


Gezien het gelaagde karakter van de The Sopranos valt er meer dan genoeg te bespreken. Imperioli en Schirripa waren er grotendeels bij waardoor ze ongetwijfeld de nodige anecdotes hebben.

Waar te bekijken


Je kunt The Sopranos volledig bekijken op HBO Max. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend of en zo ja wanneer de podcast naar HBO Max Nederland komt. Talking Sopranos blijft sowieso beschikbaar op Youtube, dus de Nederlandse liefhebbers kunnen hier gewoon terecht.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen