search
Mis de ontknoping niet: Twee uur durende finale van 'The Blacklist' binnenkort te zien
Series / Nieuws

Mis de ontknoping niet: Twee uur durende finale van 'The Blacklist' binnenkort te zien

"Een perfecte combinatie van geweldige schrijvers, goede producenten en een topcast"

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het langverwachte einde van de misdaadthriller-serie 'The Blacklist' nadert snel. Fans over de hele wereld bereiden zich voor op een spannende en emotionele climax.

Finale


NBC's langlopende misdaadthriller, The Blacklist, heeft aangekondigd dat het binnenkort tot een aangrijpend einde zal komen na tien spannende seizoenen.

De laatste aflevering van de populaire serie zal op 23 juni 2023 worden uitgezonden.

The Blacklist


Gedurende zijn lange looptijd heeft The Blacklist een trouwe fanbase opgebouwd dankzij de briljante prestaties van James Spader als Raymond "Red" Reddington.

Spader speelt een crimineel meesterbrein dat een geheime overeenkomst sluit met de FBI om de gevaarlijkste criminelen ter wereld op te sporen.

De serie staat bekend om zijn complexe verhaallijnen, mysterieuze personages en onverwachte plottwists, die kijkers voortdurend aan het raden hielden.Cast


Nu de onthullingen zich opstapelen en de spanning tot een hoogtepunt stijgt, belooft de seriesfinale een epische conclusie te worden.

De fans kunnen zich voorbereiden op een emotionele rollercoaster, waarin losse eindjes worden vastgebonden en langverwachte antwoorden worden gegeven.

In dit tiende seizoen zullen naast Spader ook Diego Klattenhoff (Homeland, Hisham Tawfiq en Anya Banerjee te zien zijn.Een perfecte combinatie


"Het komt niet vaak voor dat een serie mensen zo diep raakt dat hij tien seizoenen lang kan doorgaan. The Blacklist was een perfecte combinatie van geweldige schrijvers, goede producenten en een cast die altijd op topniveau was," zegt NBC Universal president Lisa Katz.

In Nederland moeten we nog even wachten voordat het tiende seizoen van The Blacklist op Netflix verschijnt. Dat wordt vermoedelijk pas ergens in 2024.

Tot dan kun je de eerste negen seizoenen op Netflix zien.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen