search
Finn Wolfhard verzekert fans dat 'Stranger Things' seizoen 5 alle vragen zal beantwoorden

Finn Wolfhard verzekert fans dat 'Stranger Things' seizoen 5 alle vragen zal beantwoorden

Finn Wolfhard belooft de fans dat al hun brandende vragen beantwoord gaan worden in het laatste seizoen.

Adriënne Koolen
Het einde van Stranger Things komt in zicht en seizoen 5 zal dan ook alles netjes af moeten ronden. Geen losse draadjes of onopgeloste plot details. Gelukkig gaat seizoen 5, volgens Finn Wolfhard, heel veel vragen beantwoorden.

Sinds Stranger Things in 2016 uitkwam, is het één van de meest bekeken series ter wereld geworden. Een paar seizoenen en heel wat jaren later is het dan toch echt tijd om afscheid te gaan nemen van iedereen, maar niet voordat er nog wat brandende vragen beantwoord worden.

Wat te verwachten


In een interview met Collider vertelde Wolfhard (Mike Wheeler) wat we kunnen verwachten van het laatste seizoen. Hij maakte ook duidelijk dat hij zelf niet alle antwoorden heeft, maar dat de kijkers er wel veel kunnen verwachten.

Hij zei: "Ik denk dat seizoen 5 waanzinnig veel vragen beantwoordt over het verhaal. Ik denk dat veel mensen blij zullen zijn als ze terug zijn. Het is het laatste seizoen, dus we willen eigenlijk terug naar de oorsprong van waarom de serie zo speciaal is".

De vragen


Eén van de vragen die misschien wel beantwoord gaat worden is waarom de Upside Down bevroren was op 6 november 1983. De dag dat Eleven het portaal opende en Will verdween.



Het antwoord kan te maken hebben met de connectie die Eleven heeft met de Upside Down. Hopelijk wordt deze connectie in seizoen 5 nog verder onderzocht.

Te zien op Netflix


Bekijk hieronder een theorie over seizoen 5 en stream Stranger Things op Netflix.





Aanbevolen artikelen