search
'Stranger Things'-ster emotioneel over het einde van de serie
Series / Interview

'Stranger Things'-ster emotioneel over het einde van de serie

Caleb McLaughlin blikt terug op zijn tijd in de serie nu het einde steeds dichterbij komt.

Terwijl het einde van de populaire Netflix-serie Stranger Things steeds dichterbij komt met het laatste seizoen, laat Caleb McLaughlin weten hoe hij zich voelt. Hij speelde jarenlang de rol van Lucas Sinclair en blikt nu terug op alle momenten die hij heeft meegemaakt.

Het laatste seizoen van Stranger Things werd al in februari 2022 bevestigd, nog voordat het vierde seizoen in première ging. Het lijkt er echter op dat we tot 2024 moeten wachten voordat het vijfde seizoen zal verschijnen, zeker nu de serie vertraging heeft opgelopen door de schrijversstakingen in de VS.

Stranger Things carrière


Stranger Things was meteen een grote hit toen het eerste seizoen op Netflix verscheen, en veel acteurs hebben hun grote carrière te danken aan de serie. Zo speelt McLaughlin al vanaf het begin de rol van Lucas Sinclair en daardoor heeft hij veel succes weten de behalen.



Onlangs heeft McLaughlin een interview met Collider gedaan waarin hij emotioneel terugblikt op het naderende einde van de serie en hoe het voelde om op te groeien met Stranger Things. Bekijk zijn uitspraak hieronder:

Bitterzoet einde


"Ik kijk er natuurlijk echt naar uit om de cast weer te zien en om samen te komen," begon McLaughlin. "Ik ben opgegroeid met de serie en als ik ze zie, dan voel ik me weer als mijn 13-jarige zelf, plezier maken op de set, naïef en gewoon genieten van deze leuke wereld."

Daarna vervolgde hij: "Maar datgene waar ik het meest tegenop zie is dat dit de laatste zal zijn. Stranger Things is een groot deel van mijn leven geweest. Zelfs als ik een hekel aan de serie zou hebben, dan zou ik het alsnog missen omdat ik nog zo jong was toen ik voor het eerst meedeed en ik ben opgegroeid met de serie in mijn tienerjaren."

En hij sloot af met: "Ik ben nu volwassen. Ik ben 21. Ik ben opgegroeid met de serie, dus het zal verdrietig zijn als het allemaal voorbij is."



Stream alle afleveringen van Stranger Things op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen