search
Waarom de 'Star Wars'-ster uit 'Ahsoka' ooit The Jedi Order verliet
Series / Nieuws

Waarom de 'Star Wars'-ster uit 'Ahsoka' ooit The Jedi Order verliet

Ahsoka Tano verliet The Jedi Order in seizoen 5 van The Clone Wars en keerde nooit meer terug. Dit is waarom!

Later dit jaar krijgt het populaire Star Wars-personage Ahsoka Tano eindelijk haar eigen serie, simpelweg getiteld Ahoska. Wist je dat Ahoska ooit de Padawan van Anakin Skywalker was? Maar uiteindelijk werd ze geen Jedi. Hoe heeft dat kunnen gebeuren?

Toen we Ahsoka voor het eerst in live-actie zagen in de Star Wars-series The Mandalorian en The Book of Boba Fett, volgde ze de manieren van de Jedi. Maar in werkelijkheid is ze allang geen onderdeel meer van de Jedi Order.

Ahoska in The Clone Wars


Dat heeft alles te maken met de gebeurtenissen uit de Star Wars-prequels en de animatieserie The Clone Wars. Als Padawan van Anakin Skywalker was Ahsoka enorm gedreven om het tot de Jedi Order te schoppen, tot bepaalde gebeurtenissen uit het vijfde seizoen van The Clone Wars.

Ahsoka verloor het vertrouwen in de Jedi Order toen ze werd geframed voor een bomaanslag in de Jedi Temple op Coruscant. Ahsoka besloot te vluchten toen de Jedi tegen haar keerden.

Uiteindelijk, nadat ze samen ging werken met Asajj Ventress, wist Ahsoka de waarheid te onthullen. Het bleek haar vriend Bariss Offee te zijn die verantwoordelijk was voor de aanslag en het framen van Ahsoka.Geen Jedi


Bariss werd afgehandeld door Anakin Skywalker, en Ahsoka werd vergeven. Maar ze was zelf niet klaar om de Jedi te vergeven voor de manier waarop ze werd behandeld. Ze verlaat de Jedi Order en keert nooit meer terug.

Rond de tijd van haar eigen serie, ziet Ahsoka haarzelf nog steeds niet als een Jedi. Ahoska is vanaf augustus te zien op Disney Plus.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen