Netflix zet trailer voor 'The Witcher' seizoen 3 online!

Het laatste seizoen met Henry Cavill begint bijna, en dit wordt duidelijk op social media.

Valeria Milić, 08-06-2023 22:40

In aanloop naar het veelbesproken seizoen 3 heeft Netflix op haar Insta-account een aantal flitsende posters geplaatst. Daarnaast doet de streaming-gigant een aankondiging.
UPDATE: We hebben ook gelijk de trailer!


Op Instagram zijn Geralt, Yennefer, Ciri en Baskier te bekijken. In het bijschrift staat vermeld dat we morgen een nieuwe trailer kunnen verwachten.

Opheldering in seizoen 3?

Tot zover hebben we alleen een teaser te zien gekregen. Deze is een maand geleden geplaatst en is momenteel ruim 3 miljoen keer bekeken. Eerder gaf showrunner Lauren Schmidt Hissrich aan dat het nieuwste seizoen eindelijk zou verklaren waarom er eerder voor bepaalde drastische aanpassingen was gekozen.

Hoewel de liefhebbers van de boeken natuurlijk al weten wat er gaat gebeuren, zal de nieuwe trailer wellicht verduidelijken hoe dit op het scherm gebracht gaat worden. Ondertussen kunnen de fans nog een seizoen lang genieten van de populaire Cavill, die door velen als dé Geralt van Rivia wordt gezien.

29 juni

Het eerste gedeelte van seizoen 3 van The Witcher start op 29 juni op Netflix. Het tweede gedeelte is vanaf 27 juli te bekijken.

Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan, Lauren S Hissrich

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix