search
'Spartacus'-hoofdrolspeler over de plannen voor seizoen 4 van de revival
Series / Nieuws

'Spartacus'-hoofdrolspeler over de plannen voor seizoen 4 van de revival

Nu de historische actieserie een vervolg krijgt, heeft Liam McIntyre een bijzondere pitch.

Spartacus was van 2010-2013 te zien en toonde het verhaal over de titulaire gladiator die in opstand kwam. De serie krijgt na jaren een vierde seizoen, die de nasleep van Spartacus' dood toont.

De originele maker Steven De Knight zal ook het vierde seizoen voor zijn rekening nemen. Hoofdrolspeler Liam McIntyre had op Twitter een interessante suggestie voor het verhaal.

Strijd in de onderwereld


Het leek de acteur een goed idee als we Spartacus na zijn dood in de onderwereld tegenkomen. Hier gaat hij op zoek naar zijn vrouw Sura, zodat ze samen naar de Velden van Elysium kunnen vertrekken, wat een paradijselijke plek is in het hiernamaals.



McIntyre:"Hij [Spartacus] is gedwongen om te overleven in de onderwereld. Hij moet een groep samenstellen om Hades [de god van de onderwereld] van de troon te stoten. Dan vindt hij Sura terug en ze zijn weer samen. Yup".

Vergelijking met officiële plannen


Hierop kreeg de acteur de nodige bijval, en Twitteraar Tom Dune tagde vervolgens Steven De Knight met de vraag wat zijn verhaal was. Hierop antwoordde McIntyre kort maar krachtig: "Laat ik je de moeite besparen. Steve's verhaal is beter".



In Nederland is Spartacus te zien op MGM+, je kunt een proefabonnement nemen op dit kanaal via Prime Video. Na de proefperiode kost het € 3,99 per maand.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen