search
Deze topacteur wees een rol af in het megapopulaire 'Lost'
Series / Nieuws

Deze topacteur wees een rol af in het megapopulaire 'Lost'

Bijna iedereen zal het erover eens zijn dat dit de beste keuze was voor deze acteur.

Lost geldt nog steeds als een van de grootste hitseries in de tv-geschiedenis, en zelfs al die jaren na het zo betwiste einde komen er nog nieuwtjes over de serie naar buiten.

Het nieuwste dat we hebben geleerd over de serie van J.J. Abrams en Damon Lindelof is dat Idris Elba er bijna een rol in speelde.

Luther vs. Lost


Tijdens een recente aflevering van podcast That Peter Crouch Podcast, onthulde de acteur uit Luther en The Wire dat hem een belangrijke rol in Lost werd aangeboden, maar hij dankte voor de eer.

Aldus Elba:

"De vrouw die Apple TV+ runt was degene die mij indertijd bij BBC naar Luther lokte. Ik had al Stringer Bell gespeeld in The Wire, maar ik wist dat Luther, die toen nog werd gezien als een miniserie, mijn leven zou veranderen.

Maar tegelijkertijd werd me ook een rol in die serie Lost aangeboden. Het was een personage dat één seizoen een belangrijke rol zou spelen. En je moet bedenken dat Lost toen de grootste serie in de wereld was. Maar ik koos toch voor Luther."

De verstandige keuze


We weten natuurlijk allemaal dat de keuze voor Luther zijn vruchten meer dan heeft afgeworpen.

Idris Elba zal komende week overigens te zien zijn naast Chris Hemsworth in Netflix-actiefilm Extraction 2. We zagen Elba verrassend genoeg langskomen een een nieuwe teaser-trailer voor de film.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen