'Fear the Walking Dead' seizoen 8 vermijdt op het nippertje een groot fiasco

Deze gebeurtenis in aflevering 5 laat zien dat Fear the Walking Dead niet dezelfde fout maakt als The Walking Dead ooit heeft gedaan.

Adrienne Koolen, 12-06-2023 11:41

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Aflevering 5 van Fear The Walking Dead heeft een hele trieste dood, maar deze heeft wel de serie gered. Door deze dood vermijdt de serie namelijk het probleem dat The Walking Dead had op het einde.
Een paar uur nadat Grace (Karen David) gebeten was door een zombie, overleed ze. Haar dood zal zeker een grote impact hebben op de groep van Morgan, aangezien ze een belangrijk lid is van de Fear The Walking Dead-familie.

Probleem ontlopen

Hoe verdrietig de dood ook is, het laat wel zien dat Fear The Walking Dead niet dezelfde fout maakt als The Walking Dead. In seizoen 11 moest The Walking Dead namelijk een episch einde vertellen.

De inzet was heel hoog, omdat het voor het laatste seizoen was. De verwachting was dan ook dat er een hoog aantal doden was. Dit gebeurde echter helemaal niet.

Een duidelijke boodschap

De dood van Grace is een belangrijke boodschap. Er wordt nu namelijk gezegd dat elk personage in gevaar is en zomaar zijn of haar laatste adem uit kan blazen.

Bekijk hieronder de trailer en stream Fear the Walking Dead op Prime Video.

Lees meer over: Fear the Walking Dead, Ruben Blades, Kim Dickens, Colman Domingo, Danay Garcia, Jenna Elfman, Karen David

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader