search
'Ted Lasso'-ster vertelt eindelijk de waarheid over het vervolg van de serie
Series / Nieuws

'Ted Lasso'-ster vertelt eindelijk de waarheid over het vervolg van de serie

Phil Dunster geeft eindelijk een eerlijk antwoord op de vraag of er een vierde seizoen gaat komen.

Na seizoen 3 van Ted Lasso lijkt het erop dat de serie niet meer terug gaat komen. Er is echter nog nooit iets over gezegd en fans willen nu echt wat duidelijkheid. Gelukkig kwam Ted Lasso-acteur Phil Dunster met een eerlijk antwoord.

Het einde van seizoen 3 leek heel erg op het einde van de serie, aangezien er een montage was voor alle belangrijke personages. Er werd teruggekeken op hun mijlpalen en het in het laatste shot lachte Ted nadat hij terugkeerde naar de VS en herenigd was met zijn zoon.

Grote onduidelijkheid


Daarna bleef het heel stil. Niemand van de cast en crew vertelde wat er daarna ging gebeuren. Fans hebben nog wel hoop op een vierde seizoen en hebben een goed doordachte theorie.

Normaal gesproken wordt het laatste seizoen goed gepromoot. Dit is niet gebeurd met seizoen 3 en fans hopen dus dat dit betekent dat de serie nog even door gaat.

Eerlijk antwoord


Phil Dunster, die Jamie Tartt speelt, heeft nu een eerlijk antwoord gegeven over de staat van de serie. Hij vertelde dat er nog veel onzekerheid is over seizoen 4 en dat het nog niet bekend is of deze er gaat komen of niet.

Hij staat er wel voor open, maar wil het alleen doen als de schrijvers, de regisseurs en de acteurs "het gevoel hebben dat het een goed seizoen" kan worden.

Bekijk hieronder de trailer en stream Ted Lasso op Apple+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen