search
Komt het eigenlijk wel goed met Morgan en Mo in 'Fear The Walking Dead' na hun tragische verlies?
Series / Interview

Komt het eigenlijk wel goed met Morgan en Mo in 'Fear The Walking Dead' na hun tragische verlies?

In de laatste aflevering hebben Morgan en Mo een tragisch verlies doorstaan, maar komt het weer goed met hen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Karen David, bekend van haar rol als Grace in Fear the Walking Dead, deelt haar hoopvolle verwachtingen voor Morgan en Mo nadat Grace tragisch is overleden in de laatste aflevering.

In de laatste aflevering hebben we kunnen zien dat Grace werd gebeten door een walker. Morgan deed er alles aan om Grace zo snel mogelijk naar June te brengen voor een radiatiebehandeling, in de hoop haar te redden.

Tragisch einde voor Grace


Helaas liep het anders af en veranderde Grace in een zombie. Morgan moest haar noodgedwongen doden om hun dochter Mo te beschermen.



Maar in een recent interview met Comicbook heeft David laten weten dat ze vertrouwen heeft in de toekomst van Morgan en Mo na aflevering 8 in Fear the Walking Dead. Ze hoopt dat ze beiden vrede kunnen vinden, ondanks de immense pijn die ze nu hebben na het verliezen van Grace. Bekijk haar uitspraak hieronder:

Rust en vrede


"Nou, het verlies van een personage, dat heeft zoveel impact," begon David. "Maar ik denk dat Morgan en Mo weten dat Grace zou willen dat ze verdergaan in het leven met rust en vrede. Ze wil hen geruststellen dat het goed met haar gaat. In welke andere wereld ze nu ook is, ze is herenigd met haar andere dochtertje, Athena."

Daarna ging ze verder: "Ze is in een soort hiernamaals, en het gaat goed met haar. En het is heel belangrijk dat ze dat weten, zodat ze verder kunnen leven. Ze wil dat ze leven, elk moment grijpen en samen als gezin elk moment omarmen."



Stream alle afleveringen van Fear the Walking Dead op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen