search
We kunnen Tom Holland in nog veel meer series verwachten na 'The Crowded Room'
Series / Interview

We kunnen Tom Holland in nog veel meer series verwachten na 'The Crowded Room'

Ondanks dat 'The Crowded Room' een hele uitdaging was voor Tom Holland, staat hij zeker open om vaker in televisieseries te verschijnen.

Tom Holland is nog lang niet klaar met televisieseries, zelfs na zijn controversiële rol in The Crowded Room. Hij staat open om vaker op het kleine scherm te verschijnen en ontvangt nieuwe uitdagingen met open armen.

Holland heeft zijn stempel gedrukt na zijn enorme succes als Peter Parker, oftewel Spider-Man, in het Marvel Cinematic Universe. Maar nu heeft hij ook een grote hoofdrol bemachtigd in The Crowded Room. De serie is een psychologische thriller gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Billy Milligan.

Open voor uitdagingen


Tijdens een recent interview met Screen Rant heeft Holland de mogelijkheid besproken om in een andere televisieserie te verschijnen.

Hij liet weten dat The Crowded Room een uitdagende ervaring was, maar dat hij altijd openstaat voor nieuwe uitdagingen om zichzelf te overtreffen. Bekijk het interview hieronder en lees zijn uitspraak.Zeg nooit nooit


"Voor mij is het belangrijkste dat ik van uitdagingen houd," begon Holland. "Ik ben dol op nieuwe dingen. Ik hou ervan om te worden uitgedaagd op manieren die ik nog niet eerder heb meegemaakt."

Daarna vervolgde Holland: "Ik probeer echt te leven volgens het principe dat je jezelf in oncomfortabele situaties moet plaatsen zodat je gewend raakt aan dat soort stress. En 'The Crowded Room' had eigenlijk alles waarnaar ik op zoek was."

Hij sloot af met: "Ik zou nooit 'nooit' zeggen om opnieuw een televisieserie te doen. Ik zou liegen als ik zei dat 'The Crowded Room' me niet volledig heeft uitgeput, dus ik zou wel een beetje terughoudend zijn om er weer in te stappen. Maar ik ben echt trots op het resultaat en zou zeker overwegen om zoiets opnieuw te doen."Bekijk The Crowded Room op Apple TV+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen