search
Kennen jullie die serieuze 'Larry' nog uit de sitcom 'Perfect Strangers'? Hoe is het nu eigenlijk met hem?
Series / Featured

Kennen jullie die serieuze 'Larry' nog uit de sitcom 'Perfect Strangers'? Hoe is het nu eigenlijk met hem?

Het personage 'Larry' was eigenlijk de aangever voor de grappen en grollen van Balki in 'Perfect Strangers'.

Larry Appleton is een personage uit de Amerikaanse sitcom Perfect Strangers, die van 1986 tot 1993 op televisie te zien was. Larry, gespeeld door acteur Mark-Linn Baker, was een in Chicago woonachtige serieuze journalist die zijn naïeve neef Balki uit het fictieve land Mypos in huis nam.

De serie was erg populair in de jaren 80 en 90 en heeft veel fans over de hele wereld. Het personage Balki was vooral geliefd vanwege zijn optimisme en zijn kenmerkende uitspraak "Don't be ridiculous". Het is dan ook niet verwonderlijk dat Larry, Balki en Perfect Strangers nog altijd een cultstatus hebben.

Mark Linn-Baker


Mark Linn-Baker, geboren op 17 juni 1954, is een Amerikaanse acteur die afstudeerde aan de Yale School of Drama en daarna actief werd in het theater en op televisie.

Naast zijn iconische rol als Larry Appleton heeft Mark Linn-Baker ook andere rollen gespeeld, met name in het theater. Hij verscheen regelmatig op het toneel, met optredens in Broadway-producties.
Bekijk op instagram


Recente rollen


Recentelijk dook hij nog op in een aantal afleveringen van de hitserie Succession als advocaat Maxim Pierce. Ook speelde hij als Morris Walters in She-Hulk: Attorney at Law.

Linn-Baker is in 1995 getrouwd en heeft een dochter.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen