Hilarische crossover lost een belangrijk probleem in 'Game of Thrones' op

Dit had je nooit verwacht: een ontbrekend element in de hitserie is eindelijk aangevuld.

Valeria Milić, 15-06-2023 10:32

Een belangrijk onderdeel van Game of Thrones was natuurlijk de karakterontwikkeling. Dit zag je in sterke dialogen en een goed uitgewerkte verhaallijn.
Wat duidelijk op de voorgrond trad was het gebrek aan wederzijds vertrouwen en daaruit voortvloeiend gebrek aan samenwerking. De hilarische crossover met Sesamstraat heeft dit probleem opgelost.

Sneren

Een sterk voorbeeld is hier de verhouding tussen Cersei en Tyrion, die de hoofdrol spelen in de bijzondere Sesamstraat-video. De twee zijn in overleg en zoals gebruikelijk is dit doorspekt met het nodige sneren.

Gelukkig brengt Elmo uitkomst. Uitgedost in een stoer harnas neemt hij plaats aan tafel. Hij maakt duidelijk dat naar elkaar luisteren van groot belang is. De pluizige rode Sesamstraat-bewoner luistert per slot van rekening ook naar zijn vrienden, zoals Koekjemonster.

Rode vriend

Wat goed is voor Sesamstraat is uiteraard ook goed voor Westeros. De wereld heeft naast de Rode Vrouw Melisandre nu ook een Rode Vriend in de vorm van Elmo.

De clip in kwestie kun je hieronder bekijken, Game of Thrones kun je zien op HBO Max.
Lees meer over: Game of Thrones, Alfie Allen, Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Gwendoline Christie, Peter Dinklage, Liam Cunningham, Maisie Williams, Sophie Turner, Iwan Rheon, Esme Bianco, Conleth Hill, Aidan Gillen, Nikolaj Coster Waldau, John Bradley, Ciaran Hinds

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in