search
Netflix maakt zich volkomen belachelijk door deze topserie na één seizoen te cancelen
Series / Featured

Netflix maakt zich volkomen belachelijk door deze topserie na één seizoen te cancelen

De geliefde serie I Am Not Okay With This kreeg slechts een seizoentje.

Netflix staat er om bekend regelmatig series al na één seizoen te cancelen. Hier zijn vast voldoende redenen voor, maar de streamer maakt zich er niet bepaald geliefd mee. Recent bekeken we al een bekende scifi-serie die werd gecanceld en nu werpen we een blik op I Am Not Okay With This.

De serie I Am Not Okay With This komt van Jonathan Entwistle en Christy Hall en ze baseerden de coming-of-age komedieserie op het gelijknamige boek van Charles Forsman. Actrice Sophia Lillis (IT, Sharp Objects) is te zien als het hoofdpersonage Sydney Novak.

I Am Not Okay With This


In de zwarte komedie manoeuvreert de angstige Sydney zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.

De ontvangst van I Am Not Okay With This was erg sterk en de serie staat op een fraaie 86 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. De score is bijna gelijk aan de Audience Score van 85 procent.

Gecanceld


Oorspronkelijk wilde Netflix de serie nog een tweede seizoen geven, maar "omstandigheden gerelateerd aan de COVID-19-pandemie" zorgden ervoor dat deze er niet kwam. Ook daarna werd er nooit meer gesproken over een tweede seizoen.



"Zo onhandig en charmant als de adolescentie, maar met twee keer bovennatuurlijke wendingen, gaat het eerste seizoen van I Am Not Okay With This soms naar ondiep terrein, maar de sterke prestatie van Sophia Lillis houdt het hoofd boven water," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nog niet gezien?


Wil je I Am Not Okay With This graag nog zien, dan vind je de zeven afleveringen gewoon nog op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen