search
Arnold Schwarzenegger heeft goed nieuws voor zijn fans: meer Arnie op Netflix

Arnold Schwarzenegger heeft goed nieuws voor zijn fans: meer Arnie op Netflix

De samenwerking tussen de actie-reus en de streaming-reus blijkt een goede zet.

Glenn Walsh
Eén van de grootste Hollywoodsterren is sinds kort aan de slag gegaan als CAO bij Netflix en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Met de bevestiging van het tweede seizoen FUBAR is er voorlopig genoeg Arnold Schwarzenegger te zien op Netflix.

In zijn nieuwe serie FUBAR speelt Schwarzenegger CIA-agent Luke Brunner, die op het punt staat om met pensioen te gaan. Echter ontdekt hij een opmerkelijk familiegeheim en is hij genoodzaakt om nog één laatste klus te doen.

He'll be back


Het heeft voor Netflix niet lang geduurd om FUBAR groen licht te geven voor een tweede seizoen. Na de première van het eerste seizoen eind mei, werd de serie zodanig goed bekeken dat het gelijk de eerste plek bemachtigde.

Naast FUBAR kwam Schwarzenegger recentelijk ook met de docuserie Arnold. Hierin werd een beeld geschetst van het leven van de actieheld. Van zijn jeugdjaren in Oostenrijk, zijn carrière als bodybuilder, politicus en natuurlijk de bekende Hollywoodster.

Bij succes horen extra features


Inmiddels heeft Netflix, en Schwarzenegger zelf, ingezet op lekker veel extra materiaal van alles wat met Netflix en Arnie te maken heeft. Zelf post hij geregeld beelden achter de schermen op Instagram en Netflix komt met een gloednieuwe blooper reel.Kijk hierboven alle momenten waarbij het niet altijd even goed ging. Alle afleveringen van FUBAR en de nieuwe docuserie Arnold kijk je op Netflix.Aanbevolen artikelen