Eindelijk beelden van het langverwachte tweede seizoen van 'Squid Game'

Netflix heeft op verrassende wijze aandacht geschonken aan het tweede seizoen van 'Squid Game'

Bas de Kramer, 21-06-2023 22:28

We hebben er best even op moeten wachten maar eindelijk is daar dan nieuws over het tweede seizoen van de Zuid-Koreaanse hitserie Squid Game. Netflix heeft een zogeheten teaser-trailer vrijgegeven van het tweede seizoen.
Tijdens het recente Tudum-evenement heeft Netflix enkele details van het tweede seizoen met het publiek gedeeld via deze trailer.

Inhoud trailer

In de trailer van het tweede seizoen van Squid Game worden beelden uit het eerste deel van de serie getoond en wordt duidelijk welke personages terugkeren in het nieuwe seizoen. Opvallend hierbij is dat volgens de trailer slechts vier acteurs hun rol behouden.

De trailer toont Lee Jung-jae (Seong Gi-hun), Lee Byung-hun (De Leider), Wi Ha-joon (Hwang Jun-ho) en Gong Yoo, die de man speelt die de spelers rekruteert. Zie hier de trailer:


Nieuwe castleden

Daarnaast heeft Netflix enkele nieuwe castleden van Squid Game getoond. Yim Si-Wan, Kang Ha-Neul, Park Sung-Hoon en Yang Dong-Guen zijn de nieuwe acteurs in Squid Game in het tweede seizoen.

Onduidelijk is nog wanneer we het tweede seizoen kunnen gaan kijken. Voor de hand lijkt te liggen dat we toch nog moeten wachten tot 2024.

Kijk tot die tijd het eerste seizoen nog eens terug op Netflix.
Lees meer over: squid game, netflix, oh yeong su, seizoen 2

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix