search
'Stranger Things'-actrice Maya Hawke heeft gemengde gevoelens over de toekomst van haar personage
Series / Nieuws

'Stranger Things'-actrice Maya Hawke heeft gemengde gevoelens over de toekomst van haar personage

Krijgt Robin eindelijk een vriendin in seizoen 5 van 'Stranger Things'? Dit is wat Maya Hawke erover zegt.

Toen Maya Hawke zich in het derde seizoen bij Stranger Things voegde als Robin Buckley, dachten veel kijkers dat ze de nieuwe liefde zou worden van Steve Harrington (Joe Keery), maar al snel werd onthuld dat ze lesbisch was. In seizoen 5 staat haar personage iets te wachten wat Hawke gemixte gevoelens oplevert.

In het vierde seizoen was Robin verliefd op een van haar bandleden, en de finale onthulde een mogelijke romance voor het duo in de toekomst. Eerder zei Hawke dat ze hoopt dat Robin volgend seizoen iemand mag zoenen, maar nu heeft ze gemengde gevoelens over het feit dat Robin een vriendin krijgt.

Vriendschap


Volgens Hawke mag vriendschap meer aandacht krijgen in series. Dit vertelt ze in een interview met Yahoo Entertainment:

"Het is allebei geweldig, en ik hou ook van personages waarbij hun liefdesleven niet het middelpunt van hun bestaan is. Die vriendschap met Steve is zo speciaal. En vriendschappen hebben me door mijn leven gedragen. Ik denk dat ze heel belangrijk zijn en dat ze hun zendtijd verdienen".

Met eer sterven


Aangezien het vijfde seizoen van Stranger Things het laatste zal zijn, heeft Hawke ook met Rolling Stone gesproken over de mogelijkheid dat Robin sterft:



"Nou, het is het laatste seizoen, dus er gaan waarschijnlijk mensen dood. Ik zou graag sterven en een heldenmoment krijgen. Ik zou graag met eer sterven, zoals elke acteur zou willen. Maar ik hou van de manier waarop de Duffer Brothers om hun acteurs geven".

Duffer Brothers zijn verliefd


"De reden dat ze zo mooi schrijven voor mij en voor alle anderen is omdat ze verliefd worden op hun acteurs en hun personages, en ze hen niet willen vermoorden. Ik denk dat dat een mooie eigenschap is die ze hebben, en ik zou niet willen dat het anders was", vervolgt Hawke.



De releasedatum van Stranger Things seizoen 5 is nog niet bekend. Kijk tot die tijd de vorige seizoenen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen