search
Reboot van 'Magnum P.I.' voor tweede keer geschrapt
Series / Nieuws

Reboot van 'Magnum P.I.' voor tweede keer geschrapt

De serie kreeg onlangs een tweede kans, maar die wordt nu keihard weggenomen.

Het is ongelooflijk maar waar... de reboot van Magnum P.I. is voor een tweede keer geschrapt.

Ruim een jaar geleden werd de serie met Jay Hernandeze nog geschrapt door CBS na vier seizoenen, om vervolgens twee maanden later opgepikt te worden door NBC.

Wat een gedoe


NBC bestelde toen 20 nieuwe afleveringen, die gespreid zouden worden over twee seizoenen van elk 10 afleveringen, met de optie voor meer seizoenen.



Maar nu ziet ook dit netwerk af van nieuwe afleveringen. NBC heeft de serie nu zelf nu zelf geschrapt. De acteurs uit de serie zijn nu vrij om achter nieuwe projecten aan te gaan.

Ingewikkelde kwestie


Tien van de 20 afleveringen zijn tot dusver uitgezonden, en NBC zal naar verwachting er alles aan doen om de resterende 10 afleveringen te promoten als het laatste seizoen van de serie.

En hoewel Universal Television bij NBC een nieuw onderkomen vond voor Magnum P.I., wordt niet verwacht dat dit nogmaals zal gebeuren.

Vreemde zaak


Wat overigens niet meehelpt is het feit dat de streamingrechten van de serie nooit een vaste thuishaven hebben gehad. Eerdere seizoenen kwamen terecht op Paramount+, maar het meest recente seizoen op Peacock.

En dat alles terwijl de serie een vaste schare fans heeft en de kijkersaantallen gelijkwaardig zijn aan andere NBC-series die wel zijn hernieuwd.

Naast Hernandez zijn er in Magnum P.I. ook rollen weggelegd voor Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill, Tim Kang en Amy Hill.

Showrunner is Eric Guggenheim en Justin Lin, John Davis en John Fox fungeren als uitvoerend producenten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen