search
'Prey'-regisseur ingehuurd voor 'Stranger Things' seizoen 5
Series / Nieuws

'Prey'-regisseur ingehuurd voor 'Stranger Things' seizoen 5

Een zeer getalenteerde regisseur gaat het regisseursteam van Stranger Things versterken voor het laatste seizoen.

Ondanks de schrijversstaking komt er steeds meer naar buiten over het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things. En het laatste nieuwtje is een hele toffe.

Netflix heeft namelijk vandaag bevestigd dat Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane, Prey) is ingehuurd om in elk geval één aflevering van het laatste seizoen te regisseren.

Perfecte match


Het is nog onduidelijk welke aflevering het betreft, maar er wordt waarschijnlijk rekening gehouden met Trachtenbergs vaardigheid om grote actiescènes af te wisselen met intiemere momenten.

Netflix voegde eraan toe dat het team achter Stranger Things in augustus 2022 al begon te werken aan het vijfde seizoen. Daarnaast weten we dat aflevering 1 de titel 'The Crawl' zal dragen.

De speculatie kan beginnen


Qua geheimzinnigheid past Trachtenberg zeer goed bij Stranger Things. Zo werd bij zijn Predator-prequel Prey lange tijd geheimgehouden door de film de vage titel Skulls te geven.Daarnaast werd het bestaan van de film 10 Cloverfield Lane geheimgehouden tot slechts enkele maanden voor de release en kreeg deze film slechts één korte trailer.

Door alle vertragingen zal het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things naar verwachting pas in 2025 verschijnen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen