search
Wanneer kunnen we eindelijk de epische 'Band of Brothers'-opvolger en absolute seriehit van 2023 'Masters of the Air' zien?
Series / Nieuws

Wanneer kunnen we eindelijk de epische 'Band of Brothers'-opvolger en absolute seriehit van 2023 'Masters of the Air' zien?

Het lange wachten op 'Masters of the Air' is nog altijd niet voorbij.

Masters of the Air zou in eerste instantie in de afgelopen lente debuteren op Apple TV+. De langverwachte opvolger van Band of Brothers en The Pacific wordt geproduceerd door niemand minder dan Tom Hanks en Steven Spielberg. De verwachtingen voor deze nieuwe serie lijken, hoe langer het duurt, alleen maar hoger en hoger te worden.

De serie gaat over de 'Easy Company', een divisie binnen de luchtmacht van het Amerikaanse leger, die in de tweede helft van WO2 een grote rol speelde in de oorlog. De serie zal ons het verhaal laten zien van de dappere geallieerde vliegeniers die in de lucht vochten tegen de Duitsers.

Wanneer dan toch?


De verwachting was in eerste instantie toch echt dat de serie nog dit voorjaar te bekijken zou zijn. Helaas is dit niet het geval. Vanuit Apple TV+ wordt aangegeven dat de serie nog altijd voor 2023 op de rol staat. We hebben echter nog geen enkele aanwijzing dat de serie binnenkort verschijnt en vrezen dus dat we tot diep in de herfst zullen moeten wachten.

Op IMDb wordt aangegeven dat de serie op 2 november 2023 zou starten, maar dit hebben we verder nergens kunnen verifiëren.

Het blijft stil


Het is dus nog altijd verrassend stil rond de serie. Geen duidelijke startdatum, geen beelden en geen trailers. Hopelijk kunnen we jullie eerdaags meer nieuws brengen! We houden je hier op Serietotaal uiteraard op de hoogte!



Bekijk op instagram






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen