search
'Ferry Bouman', de beminnelijke Brabantse maffia-baas uit 'Undercover' krijgt na de film nu ook een eigen serie op Netflix
Series / Nieuws

'Ferry Bouman', de beminnelijke Brabantse maffia-baas uit 'Undercover' krijgt na de film nu ook een eigen serie op Netflix

Het personage Ferry Bouman krijgt nu ook een eigen serie op Netflix.

Op 3 november 2023 zal op Netflix de serie Ferry worden gelanceerd, waarin het populaire personage Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers, uit de reeks Undercover centraal staat. Na zijn succes in de voorgaande seizoenen en in de eigen film, keert Ferry dus terug met een eigen serie.

De serie vertelt het verhaal van Ferry als beginnende xtc-producent in de Brabantse onderwereld. Samen met John, gespeeld door Raymond Thiry, schoonbroer Lars, gespeeld door Yannick van de Velde, Remco, gespeeld door Tim Haars en Dennis, gespeeld door Huub Smit bindt hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack, gespeeld door Steef Cuijpers en een beruchte motorclub.

Reactie Danielle


Wanneer Danielle, gespeeld door Elise Schaap de duistere kant van Ferry en zijn zaken leert kennen, wordt het pas echt spannend voor de nieuwe drugsbaron.

Naast de bekende gezichten zullen er ook nieuwe personages verschijnen, waaronder Koen De Graeve, Dirk Roofthooft, Alice Reijs en Tygo Gernandt.

Filmpje


Netflix onthulde vandaag de releasedatum van de serie met een kort filmpje waarin Frank Lammers als Ferry Bouman te zien is in een afgelegen drugskelder, waar hij zijn succesvolle business deelt en iedereen uitnodigt om vanaf 3 november te kijken.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen