search
Wie was ook alweer die neurotische buurman 'Steve' uit 'Married with Children'?
Series / Featured

Wie was ook alweer die neurotische buurman 'Steve' uit 'Married with Children'?

David Garrison speelde de rol van de neurotische buurman Steve Rhoades in het eerste seizoen van de serie.

De serie Married with Children gaat met name over de familie Bundy, maar er zijn gelukkig ook wat andere kleurrijke personages die zich in de serie laten zien. Een personage dat alleen het eerste seizoen meedeed is Steve Rhoades, de man van buurvrouw Marcy. Steve werd gespeeld door David Garrison.

Steve was de wat neurotische buurman van de Bundy-familie. Steve was een hoogopgeleide bankier die vaak een komische rivaliteit had met Al Bundy, het hoofdpersonage van de show. Na het eerste seizoen verliet David Garrison de serie als regulier castlid, maar hij keerde nog enkele keren terug in latere jaren.

David Garrison


David Garrison, geboren op 30 juni 1952, heeft naast zijn rol in Married with Children de nodige andere acteerklussen gedaan. Hij heeft opgetreden op het toneel en heeft in verschillende theaterproducties gespeeld, waaronder op Broadway.

Eén van zijn meest opvallende prestaties was zijn rol als de 'Aaron' in de Broadway-musical Titanic. Ook heeft hij in verschillende televisieseries en films gespeeld, waaronder Murder, She Wrote, Law & Order, en The Practice.

Muziek


Buiten zijn acteerwerk heeft David Garrison een passie voor muziek. Hij is een getalenteerde zanger en heeft, zoals aangegeven, veel meegespeeld in musicals waarin zang een belangrijke rol speelde.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen