search
'The Witcher' gecanceld na dit derde seizoen? De geruchten nemen steeds verder toe
Series / Nieuws

'The Witcher' gecanceld na dit derde seizoen? De geruchten nemen steeds verder toe

Een vierde seizoen is al aangekondigd, toch wakkeren de geruchten dat het derde seizoen het laatste is steeds verder aan.

Netflix bracht op 27 juli het tweede deel van het derde seizoen van The Witcher uit, waarin Henry Cavill nog steeds de rol van Geralt of Rivia vertolkt. In het vierde seizoen zal Liam Hemsworth als zijn vervanger worden geïntroduceerd. Of is er nu toch iets vreemds aan de hand?

De productie van het vierde seizoen van The Witcher lijkt te zijn opgeschort tot ten minste 2024. Ondanks de eerdere bevestiging van een vierde seizoen, is het momenteel feitelijk onduidelijk of de productie wel zal worden hervat.

Stakingen


De meest logische verklaring voor de onderbreking zijn natuurlijk de stakingen van de scenarioschrijvers en acteurs in Hollywood, maar er kunnen ook andere factoren meespelen die het einde van The Witcher kunnen betekenen.

Op internet zoemen inmiddels geruchten rond dat de serie misschien nooit meer zal worden voortgezet met Liam Hemsworth als hoofdrolspeler, aangezien deze rol in 2024 misschien wel helemaal niet in zijn schema past.

Twijfels


De eerdere beslissing om de serie voort te zetten staat mogelijk onder druk. The Witcher heeft hoge kosten en de kijkcijfers zijn geleidelijk gedaald, wat twijfel heeft gezaaid over de toekomst van de serie.

De controverse rond het vertrek van Cavill en de komst van Hemsworth heeft ook de fan community verdeeld, met angst voor een boycot. Dit heeft Netflix mogelijk aangezet om de onderbreking te gebruiken om hun strategie aangaande The Witcher te heroverwegen.Bekijk op instagram


Kijk de serie op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen