search
Het beste personage in 'How I Met Your Mother' had veel te weinig schermtijd
Series / Nieuws

Het beste personage in 'How I Met Your Mother' had veel te weinig schermtijd

Een extra seizoen had zich eigenlijk op dit personage moeten focussen.

Jarenlang vermaakte How I Met Your Mother kijkers met zijn geestige humor, sympathieke hoofdrolspelers en gecompliceerde liefdesverhalen. Maar zoals vaak het geval is met sitcoms, zijn het de sidekicks die Ted Mosby en zijn vrienden soms hebben overschaduwd.

Een van de personages die in dit opzicht opvalt is Heather Mosby, de jongere zus van Ted, die slechts verscheen in aflevering 11 van seizoen 4, 'Little Minnesota'. In tegenstelling tot haar broer, die behoorlijk introvert is, bleek Heather behoorlijk vrolijk en sociaal te zijn.

Heather en James


Ted beschreef zijn zus en merkte op dat het haar zes jaar kostte om af te studeren, en gedurende die tijd slaagde ze er op de een of andere manier in om vijf dagen lang getrouwd te zijn en negen weken in een boom te leven. En de dag voor haar toelatingsexamen voor de universiteit verkocht Heather de meubels in haar appartement en vloog ze naar Spanje voor een concert.

Het is dus geen wonder dat Heather ondanks haar beperkte schermtijd een blijvende indruk op het publiek wist te maken. Een ander personage waar fans meer van wilden zien in de serie was de broer van Barney, James Stinson. De broers vormden een gevaarlijke combinatie, aangezien ze beiden erg goed waren in het charmeren van het andere geslacht.

Tracy


Net als Barney houdt James van lasergamen, uitgebreide kostuums, bloggen en weet hij niet wie zijn echte vader is. Het kleurrijke Stinson duo zorgde voor veel grappen en hilarische situaties, wat uiteindelijk leidde tot een schattige, melodramatische ontknoping.Maar het meest geliefde personage met de minste schermtijd was natuurlijk Tracy, de moeder uit de titel van de serie. De moeder van de twee kinderen van Ted verscheen in het tweede seizoen van HIMYM, maar kwam pas tegen het einde van de serie in de schijnwerpers, toen het verhaal tot een einde kwam.

Gemiste kans


Haar impact op het plot en de kijkers was echter onvoorstelbaar. Tracy's charme, humor en oprechte persoonlijkheid maakten haar meteen een favoriet bij fans. Haar liefdesverhaal met Mosby werd prachtig in beeld gebracht en fans hadden hen graag nog lang en gelukkig zien leven, wat helaas nooit is gebeurd. Tracy blies het verhaal voor een korte tijd nieuw leven in.

Bekijk op instagram


Fans vinden het een enorme gemiste kans dat er geen tiende seizoen was om de romance tussen Ted en Tracy goed uit te werken, en het is jammer dat zo'n geliefd personage nooit de schijnwerpers heeft gekregen die ze verdiende. Bekijk How I Met Your Mother op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen