Check de beelden: de meest iconische plek uit 'Game of Thrones' keert terug in tweede seizoen van 'House of the Dragon'

Deze bijzondere plek uit 'Game of Thrones' keert nu terug in 'House of the Dragon'.

Bas de Kramer, 13-08-2023 23:25

'The Wall' is een van de meest iconische plekken in het Westeros van Game of Thrones. In de spin-off House of the Dragon zullen we 'The Wall' in het tweede seizoen ook te zien krijgen en dat is best bijzonder, want in het boek Fire & Blood wordt helemaal niet over 'The Wall' gesproken.
Het tweede seizoen van House of the Dragon gaat ons dus naar 'The Wall' brengen. In het boek wordt er helemaal niet over deze muur gerept maar de verleiding was voor de serie makers kennelijk te groot om er in de serie geen bezoekje aan te brengen.

Twee fragmenten

Er zijn recentelijk twee fragmenten vrijgegeven waardoor we dit met zekerheid weten. Allereerst was er vorige week een video van een drone die ons een blik achter de schermen (en de muur) gaf:

Ten tweede reageerde een van de geluidseditors van House of the Dragon op dit fragment: "Als we uiteindelijk teruggaan naar het noorden, naar de muur, zijn er zoveel dingen die je kunt doen, je kunt de witte sneeuw laten zien, maar je kunt ook gewoon dat krijsende geluid van de wind laten horen".

Kijk The House of the Dragon op HBO Max.
Lees meer over: house of the dragon, hbo max, paddy considine, koning viserys, alicent hightower, matt smith, emma d arcy

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Mogelijkheid voor terugkeer 'New Girl'

Mogelijkheid voor terugkeer 'New Girl'

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in