search
Check de beelden: de meest iconische plek uit 'Game of Thrones' keert terug in tweede seizoen van 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Check de beelden: de meest iconische plek uit 'Game of Thrones' keert terug in tweede seizoen van 'House of the Dragon'

Deze bijzondere plek uit 'Game of Thrones' keert nu terug in 'House of the Dragon'.

'The Wall' is een van de meest iconische plekken in het Westeros van Game of Thrones. In de spin-off House of the Dragon zullen we 'The Wall' in het tweede seizoen ook te zien krijgen en dat is best bijzonder, want in het boek Fire & Blood wordt helemaal niet over 'The Wall' gesproken.

Het tweede seizoen van House of the Dragon gaat ons dus naar 'The Wall' brengen. In het boek wordt er helemaal niet over deze muur gerept maar de verleiding was voor de serie makers kennelijk te groot om er in de serie geen bezoekje aan te brengen.

Twee fragmenten


Er zijn recentelijk twee fragmenten vrijgegeven waardoor we dit met zekerheid weten. Allereerst was er vorige week een video van een drone die ons een blik achter de schermen (en de muur) gaf:


Ten tweede reageerde een van de geluidseditors van House of the Dragon op dit fragment: "Als we uiteindelijk teruggaan naar het noorden, naar de muur, zijn er zoveel dingen die je kunt doen, je kunt de witte sneeuw laten zien, maar je kunt ook gewoon dat krijsende geluid van de wind laten horen".

Kijk The House of the Dragon op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen