search
Fans worden nog altijd kwaad om deze vreemde verhaallijnen in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Fans worden nog altijd kwaad om deze vreemde verhaallijnen in 'Game of Thrones'

Niet alles was geweldig aan de hitserie 'Game of Thrones'.

Game of Thrones is wat ons betreft misschien wel de beste serie ooit gemaakt. Toch zijn er in de serie een aantal verhaallijnen die zeer onbevredigd eindigden. We zetten die verhaallijnen waar de fans nog altijd om treuren voor je op een rijtje.

Dorne


Eén van de meest interessante plaatsen in de boekenreeks kreeg feitelijk maar zeer beperkte aandacht in de serie. Het verhaal rond Prins Oberyn is eigenlijk het enige afgeronde verhaal dat uit Dorne naar voren kwam. De overige Dorne-personages leken vaak maar wat aan het verhaal toegevoegd zonder dat zij echt een belangrijke rol vervulden.

Ook toen Jaime Lannister en Bronn daarheen reisden om dochter Myrcella te redden, voelde het meer als een kort verhaal dan als een echt onderdeel van de serie.

De schaduwmoordenaar


Renly wordt vermoord door een magische kracht die door Melisandre wordt opgewekt. Zelfs voor een fantasyverhaal was dit best vergezocht. Als de god van Melisandre zo machtig is, waarom laat hij zich dan niet veel vaker zien?

De wederopstanding van Jon Snow


Tja, een wederopstanding, da's toch wel heel bijzonder. Misschien wel erg vergezocht en ook hier geldt, als hij opnieuw tot leven kon worden gewekt waarom dan niet al die andere personages die gestorven waren?

Drie vreemde verhaallijnen dus die niet door iedereen werden begrepen en dan hebben we het nog niet eens over het afgeraffelde slotseizoen.

Bekijk op instagram


Boeien


Best wat om over te klagen dus maar ja hoge bomen vangen veel wind en laten we vooral niet vergeten hoe deze geweldige serie ons jarenlang heeft weten te boeien!

Kijk Game of Thrones op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen