search
Hommeles bij 'The A-Team'! Mr. T eiste een helicopter om onmiddellijk van de set te worden gehaald
Series / Featured

Hommeles bij 'The A-Team'! Mr. T eiste een helicopter om onmiddellijk van de set te worden gehaald

Mr. T speelde de rol van B.A. Baracus, maar was niet altijd in zijn hum op de set.

The A-Team was de absolute seriehit van de jaren 80. In de serie werden vier voormalige militairen achtervolgd voor een misdaad die ze niet hadden gepleegd en beleefden zij ondertussen allemaal spannende avonturen. Toch was het ondanks het grote succes niet alleen maar koek en ei achter de schermen.

In het vierde seizoen was er een moment waarop Mr T., die de rol van B.A. Baracus speelde, van plan was om de serie te verlaten. Tijdens het filmen van de seizoenpremière was Mr T. er plots helemaal klaar mee.

Cruiseship


Tijdens het opnemen van de eerste aflevering van het seizoen op een cruiseschip, gooide hij de handdoek in de ring. De reden bleek een defecte airconditioner in zijn kamer te zijn. Midden tijdens de opnames eiste Mr T. een helikopter om mee terug naar huis te vliegen.

Niet lang daarna belde hij de producenten van de serie met een hele lijst met eisen. Gelukkig voor The A-Team-fans kon men de zaken nog gladstrijken en kwam men tot een compromis zodat Mr T. zijn rol als B.A. voortzette. De ruzie tussen George Peppard en Mr T. werd hierdoor overigens allemaal maar groter, zie hier.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen