search
SerieTotaal tipt: de beste series op HBO Max van de afgelopen tijd
Series / Featured

SerieTotaal tipt: de beste series op HBO Max van de afgelopen tijd

Dit zijn volgens de recensenten van SerieTotaal dé HBO-series die er tussenuit springen.

Van absolute topsport naar een opstandige non, op zoek naar rechtvaardigheid - op HBO Max kwamen er een hoop uiteenlopende series langs de afgelopen weken. Gelukkig maken de recensenten van SerieTotaal het voor jou een eitje om de beste series eruit te pikken.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op HBO Max van de afgelopen tijd.

Full Circle | 6 afleveringen




★★★☆☆

Synopsis: Een onderzoek naar een mislukte ontvoering brengt lang gekoesterde geheimen aan het licht die meerdere personages en culturen in het hedendaagse New York verbinden.

Recensie: "In de zesdelige miniserie 'Full Circle' weven regisseur Steven Soderbergh en scenarist Ed Solomon, die eerder samenwerkten voor de serie 'Mosaic', een nauwelijks te ontwarren web van intriges. Centraal staat de ontvoering van de kleinzoon van een rijke televiesiekok annex mediaman."

Lees de rest van de recensie.

Mrs. Davis | 8 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: Non Simone werkt samen met haar ex-vriend Wiley aan een wereldwijde reis om Mrs. Davis, een krachtige kunstmatige intelligentie, te vernietigen.

Recensie: "Al gauw doet de serie denken aan 'Dirk Gently’s Holistic Detective Agency', waarin het ook een aaneenschakeling was van maffe momenten overgoten met een sciencefictionsausje. Maar waar die serie door alle gekkigheid nergens een emotionele snaar raakte, lukt dat hier wel – niet in overmaat, maar toch."

Lees de rest van de recensie.

Shaun White: The Last Run | 4 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: Een onthullend portret van de drievoudig olympisch winnaar en een van de grootste atleten in twee verschillende sporten, snowboarden en skateboarden: Shaun White.

Recensie: "'Shaun White: The Last Run' neigt op momenten naar goedkope heldenverering, maar gelukkig staren de makers zich niet blind op het visuele spektakel van de halfpipe. De miniserie laat zien hoe een legende in de sport zijn eigen beroep steeds verder ziet evolueren, en op den duur gaat beseffen dat hij de aansluiting eigenlijk al een tijdje verloren is."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen