search
Slecht nieuws voor de fans van 'Suits'
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor de fans van 'Suits'

De bestaande negen seizoenen van de serie werden sinds de toevoeging op Netflix megagoed bekeken.

Een van de meest verrassende verhalen van de afgelopen weken in streamingland is het megasucces van de serie Suits, die oorspronkelijk tussen 2011 en 2019 werd uitgezonden.

De eerste acht seizoenen werden onlangs toegevoegd aan de Amerikaanse versie van Netflix en de volledige negen seizoenen aan Peacock. Snel daarna was de serie plots de nummer 1 meest gestreamde serie in Noord-Amerika.

Onverwacht succes


Suits versloeg hiermee de razend populaire animatieserie Bluey van Disney+, maar ook allerhande grote live-action series die relatief nieuw zijn.

Door dit succes ga je je natuurlijk afvragen of er wellicht meer Suits op komst is. Bedenker Aaron Korsh ging op dit vraagstuk in tijdens een interactie met fans op Twitter/X.



Aldus Korsh:

"Laat me duidelijk zijn door te zeggen dat er niet wordt gewerkt aan een reboot van Suits. Sowieso moeten dan eerst de stakingen voorbij zijn, en moet er een netwerk of streamer zijn die zaken met ons wil doen. En dat zijn nogal obstakels..."

Reboot of niet?


Toen daarnaast iemand opmerkte dat maar weinig reboots van populaire series succesvol zijn geweest en Suits op een goede manier eindigde, reageerde Korsh simpelweg met: "Ik ben het daar niet mee oneens."

Ondanks dat er negen seizoenen Suits zijn, schijnt het wel zo te zijn dat met name het eerste seizoen opnieuw wordt gekeken. Het kan natuurlijk makkelijk zo zijn dat deze trend zich met volgende seizoenen blijft voortzetten in de komende weken/maanden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen